Brandwerende Doorvoeringen

Als het gaat om brandveiligheid in gebouwen is het van groot belang om ook aandacht te besteden aan de installaties die door het gebouw lopen. Het gaat hierbij om het transport van water, lucht of elektriciteit via buizen, kanalen of kabels. Wanneer deze doorvoeringen door een brandwerende wand of vloer gaan, moeten ook deze wanden en vloeren brandwerend worden uitgevoerd.

De doorvoeringen van deze installaties zijn namelijk een potentiële zwakke plek in de brandveiligheid van een gebouw. Doorvoeringen kunnen zorgen voor verspreiding van brand en rook, waardoor het voor mensen lastiger wordt om veilig te vluchten. Daarom stellen regelgevingen eisen aan de brand- en rookwerendheid van wanden en vloeren, met als doel om de veiligheid van mensen te waarborgen.

Bij Berger BV begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste brandwerende oplossingen toe te passen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van brandwerende doorvoeringen, waardoor het gebouw voldoet aan de gestelde eisen. Onze experts hebben kennis van regelgeving, producten en applicatie technieken, waardoor wij jou kunnen voorzien van integrale oplossingen op het gebied van brandveiligheid. Zo kun je  met een gerust hart vertrouwen op de veiligheid van uw gebouw en haar gebruikers.