Specialist in het aanbrengen van brandwerende doorvoeringen

Als het gaat om brandveiligheid in gebouwen is het van groot belang om ook aandacht te besteden aan de installaties die door het gebouw lopen. Het gaat hierbij om het transport van water, lucht of elektriciteit via buizen, kanalen of kabels. Wanneer deze doorvoeringen door een brandwerende wand of vloer gaan, moeten ook deze wanden en vloeren brandwerend worden uitgevoerd.

De doorvoeringen van deze installaties zijn namelijk een potentiële zwakke plek in de brandveiligheid van een gebouw. Doorvoeringen kunnen zorgen voor verspreiding van brand en rook, waardoor het voor mensen lastiger wordt om veilig te vluchten. Daarom stellen regelgevingen eisen aan de brand- en rookwerendheid van wanden en vloeren, met als doel om de veiligheid van mensen te waarborgen.

Bij Berger BV begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste brandwerende oplossingen toe te passen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van brandwerende doorvoeringen, waardoor het gebouw voldoet aan de gestelde eisen. Onze experts hebben kennis van regelgeving, producten en applicatie technieken, waardoor wij je kunnen voorzien van integrale oplossingen op het gebied van brandveiligheid. Zo kun je met een gerust hart vertrouwen op de veiligheid van het gebouw en haar gebruikers.

Brandwerende afdichtingen: Wij zijn specialist in het brandwerend afdichten van doorvoeringen van kabels, buizen en kanalen. Dit doen we met behulp van diverse materialen en technieken.

Brandwerende bekledingen: Wij bieden oplossingen voor het brandwerend bekleden van staalconstructies, houten constructies en plafonds. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen, afhankelijk van de situatie.

Brandwerende isolatie: Wij bieden oplossingen voor het brandwerend isoleren van leidingen en kanalen. Hierbij maken we gebruik van diverse soorten isolatiemateriaal.

Brandwerend spuitwerk: Wij bieden oplossingen voor het brandwerend maken van verschillende ondergronden door middel van brandwerend spuitwerk. Hierbij maken we gebruik van verschillende brandwerende coatings.

Advies en inspectie: Wij geven advies over brandpreventie en voeren inspecties uit op het gebied van brandveiligheid. Zo kunnen we tijdig potentiële risico's opsporen en preventieve maatregelen nemen om de veiligheid te waarborgen.

garantieverklaring, brandwerend 60 minuten brandswrend.

Brandwerende doorvoeringen

Brandwerende betimmeringen

Brandwerende Coating